SOCIALØKONOMIEN | AOF Vendsyssel
0
De drømme
vi deler
samler os

AOF
SOCIALØKONOMIEN

SOCIALØKONOMIEN er en afdeling under AOF VENDSYSSEL, og vores afdeling består af to socialøkonomiske virksomheder henholdsvis CAFE KOX i Brønderslev og RÅVAREMARKEDET i Hjallerup.

Fokus
Vi tilbyder praktikforløb til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, som er størstedelen af vores medarbejdere – og derfor en meget vigtig del af vores socialøkonomiske virksomheder. Vores mål er at understøtte en udviklingsproces hos vores medarbejdere, mens de er hos os, så de kommer et skridt nærmere det ordinære arbejdsmarked enten gennem udslusning til praktik, uddannelse eller ordinært job og således kan bidrage aktivt som medborgere i samfundet.

Praksis
Vi søger i det daglige at ruste vores medarbejdere til større selvværd og selvtillid gennem tiltro til egne ressourcer og kompetencer, og vi oplever igennem dette arbejde at bidrage til løsningen af nutidige, samfundsmæssige udfordringer som arbejdsløshed og social eksklusion. Vi tror på, at vi i vores daglige arbejde kan afdække nye løsninger i forhold til at inkludere udsatte på arbejdsmarkedet, og vores ønske er at inspirere til nytænkning og social samt lokal sammenhængskraft.

AOF VENDSYSSELS socialøkonomiske virksomheder er kommet til i de senere år – CAFE KOX i november 2013 og RÅVAREMARKEDET i april 2015 – og siden virksomhedernes åbning er der kommet mange nye aktiviteter til. Blandt andet har CAFE KOX og RÅVAREMARKEDET i samarbejde udviklet produktlinjen CAFE KOX BY RÅVAREMARKEDET, som er forskellige, lækre fødevareprodukter produceret på RÅVAREMARKEDET, og som både sælges i caféen i Brønderslev og i butikken i Hjallerup. I SOCIALØKONOMIEN bestræber vi os altid på både at udvikle vores medarbejdere og socialøkonomiske aktiviteter, så vi udfordrer hinanden og forbliver aktive og relevante i lokalområdet.

LÆS MERE OM VORES AKTIVITETER

RÅVAREMARKEDET

Aktivitet

RÅVAREMARKEDET er et havehus centralt placeret i Hjallerup. Stedet består af fire værksteder – Køkkenet, Det Kreative Værksted, Haven og Træværkstedet – som producerer varer til markedsdagene og vores nyåbnede butik.

CAFE KOX

Aktivitet

CAFE KOX er en socialøkonomisk café i centrum af Brønderslev. Vi har som mål at levere sund mad af høj kvalitet og yde god og nærværende betjening, og ligeledes bestræber vi os på at have en høj standard inden for miljøområdet, blandt andet affaldssortering og reducering af madspild. Vores lækre retter kan nydes i caféens lokaler, gårdhaven, men vi tilbyder også take away og levering af mad ud af huset efter aftale.

MEDARBEJDERE

Aktivitet

Her finder du alle medarbejderne i SOCIALØKONOMIEN.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
- og bliv opdateret på seneste nyt